Har du lyst til å bidra med egne erfaringer?

Har du lyst til å bidra med egne erfaringer  - Har du lyst til å bidra med egne erfaringer?

Vi er på jakt etter deg! Eller, kanskje deg. Har du en skribent i deg? Da har du kommet til rett sted. Vi ser etter folk som er dyktige og som vil bidra. Er du en av disse? Les videre og lær mer om hva det er vi ser etter. Det er ganske sikkert at det er akkurat du som kan bidra til å gjøre siden vår enda bedre!

Har du en skribent inni deg?

Noe som vi alltid er på jakt etter er folk som er gira på finans, økonomi, økonomisk rådgivning, ulike typer lån og personlige lån. Vi vil gjerne høre fra deg om du ønsker å bidra til nettsiden vår. Det å ha et rikt mangfold av folk som skriver for oss er utrolig viktig. Kanskje du har noen råd du vil dele? Kanskje du har gjort noe økonomisk som har endret livet ditt til det bedre? Det finnes jo ingenting bedre enn å dele disse tingene med andre.

 Har du spørsmål?

Vi er gira på å høre dine spørsmål. Selv om du ikke nødvendigvis har lyst til å bli skribent hos oss, er det veldig bra for oss å kunne høre hva du faktisk lurer på. Dette gjør det enklere for oss å vite litt mer om hva vi skal skrive om.

Send oss spørsmål og tilbakemeldinger. Kanskje vi kan starte en spalte der vi svarer på dine spørsmål?

Vi er også glad i en ordentlig god debatt og diskusjon. Kanskje det er temaer du vil høre flere menneskers mening om. Økonomi er jo et tema som er ganske komplekst, så vi ser jo verdien av at flere svarer på de samme tingene.

Vi vil høre fra deg!

Det å dele erfaringer med andre gjør at vi alle sammen kan bli klokere. Vi lærer av hverandres feil og ikke minst av hverandres oppturer. Hvis du har lyst til å bli med på laget og skrive mer om dine egne erfaringer så er det bare å ta kontakt. Vi ønsker virkelig å høre fra deg!

Ta kontakt da vel!